9 kolo

9 kolo

Postby kiki on 18 Oct 2009, 21:28

danes veterani zoro hudo poraženi od res perfektne ekipe bumefekt.rezultat bumefekt-vet.zoro=8:0
ihova:črešnjevci baje 2:2 :fhghghjniu:
sodnik kranjc pa nažalost nima pojma o nogometu in mislim da se igralci bumefekta stem strinjajo.
čeprav je to c liga je treba sodit korektno.ampak kot že rečeno sodnik ni kriv zato da smo mi zgubli ,dejstvo je da nezna sodit res prava žalost.pomoje bo se treba malo vprašat gospod fric
kiki
amater
amater

Re: 9 kolo

Postby peko on 18 Oct 2009, 22:02

hm........ka jpa ko bi naredli kot nekoč 8) sodi keri ma 10 minut cajta pa se lahko 6 sodnikov na tekmo menja

žal takšna je realnost, sprijaznimo se in igrajmo rekreacijo pa bo vse ok... jaz se jim parkrat nasmejim...pol popizdim ... pa pomirim ...te pa je že fertik tekme :roll: ;) ;)
Ti rečem Doctor!
peko
revolucionar
revolucionar

Postby TuRtlE on 19 Oct 2009, 15:46

hmm če ste že na temi kr.... Jo.. bi vprašal če je možno da mi sodnik da kazen neigranja na tekmi ker mu nisem dau po tekmi roke? :lol: :lol:
TuRtlE
veteran
veteran

Postby kiki on 19 Oct 2009, 20:18

žalostno je res to sodijo sodniki ki nimajo niti avtoritete iz nogometa kaj šele za sojenje.kako naj človek zveseljem igra nogomet ko pamu to sodniki ne dopuščajo. :(
kiki
amater
amater

Postby bojkobroker on 19 Oct 2009, 20:21

TuRtlE wrote:hmm če ste že na temi kr.... Jo.. bi vprašal če je možno da mi sodnik da kazen neigranja na tekmi ker mu nisem dau po tekmi roke? :lol: :lol:

Kaj pa si mu dal, pešico? :mrgreen:
bojkobroker
General-major
General-major

Postby kapetan on 19 Oct 2009, 21:08

taka kot je liga, taki so sodniki
ko bo profi liga, bodo tudi profi sodniki

P.S.: Vsi ki imate toliko povedati čez sodnike, stopite do Frica in ga prosite naj vas delegira na tekmo
Verjemite mi da bo Fric najbolj vesel tega.
kapetan
Kapetan korvete
Kapetan korvete

Postby peko on 19 Oct 2009, 21:55

bravo gazda kapetane!
si se sna že java? 8) 8)

"bodi amater; bodi in" 8) :lol: -profesionalci plačujejo davke hehehe...
Ti rečem Doctor!
peko
revolucionar
revolucionar

Postby Ex-Predsednik on 20 Oct 2009, 16:16

Se naš keptn tak včasih sodi... Samo neje še gor doba. Neven kak to...
Ex-Predsednik
Kapetan korvete
Kapetan korvete

Postby TuRtlE on 20 Oct 2009, 16:17

bojkobroker wrote:
TuRtlE wrote:hmm če ste že na temi kr.... Jo.. bi vprašal če je možno da mi sodnik da kazen neigranja na tekmi ker mu nisem dau po tekmi roke? :lol: :lol:

Kaj pa si mu dal, pešico? :mrgreen:

ne šau sen do njega mu ponuda roko ko je hteja prijeti pa sen jo mekna pa dale šau

zaj pa ko sen šau gledat tekmo plitvica - negova mladi pa mi je začeja če mu po nasledni tekmi ki de nan jo soda ne dan roke de mi napisa 5 tekem prepovedi... mislin wtf
TuRtlE
veteran
veteran

Postby bejbi on 20 Oct 2009, 16:37

Glede sodnikov.... mislim da ma vsaki od nas vsaj enega "prijatla" ki si ga nikdar več nebi želeja srečati. Tudi jaz sen taki, da mi vsaj eden, dva mogoče trije nikoli nedo po vole. Sodniki si nas zapomnijo, te pa so dobri ali slabi in že na našo pojavo ocenjujejo igro, kar seveda ni dobro.
Glej lahko sem na tekmi brez besede, ko se to fiksno odločim se tega držim, ampak je samo en prekršek pa sem takoj rumeni, na tak način si eni dajo duška. Ampak v celoti gledano, sam zadnja leta s sodniki nimam nekih večjih težav. Moti me to, da je taka razlika glede kontaktov v igri, eni puščajo moško igro, eni pa če se samo dresa podrgneta že piskajo.
Bistvo tega; naš "Šef" Fric to dobro ve, tudi sam na lastne oči doživi katastrofalne odločitve, ampak meni je enkrat poveda, sicer jezen, ampak čisto pravilno. Že večkrat sem van reka, to je vse kar mamo, in vsaki naj iz tega izhaja dokler želi da se bo nogomet igral. Če bi imeli 50 sodnikov, verjemte da bi se tudi v naši ligi sodniki sankcionirali, da nebi smeli soditi, dokler pa jih je premalo pa smo lahko srečni da nehče pride odfučka pa da sploh igramo za naša veselja in druženja.
bejbi
partizan
partizan

Postby peko on 20 Oct 2009, 18:33

bravo bejbi!!! :pray: :pray: :pray: :hfghgfsd: :hfghgfsd: :hfghgfsd: :cheerlederrrrr: :cheerlederrrrr: :cheerlederrrrr: :hjkjhligoimjh: :hjkjhligoimjh: :hjkjhligoimjh: :tzutzghjdhdggg: :tzutzghjdhdggg: :tzutzghjdhdggg: :gfdhghjbbjhj: :gfdhghjbbjhj: :gfdhghjbbjhj:
Ti rečem Doctor!
peko
revolucionar
revolucionar

Postby Ex-Predsednik on 21 Oct 2009, 09:16

Prav maš Bejbi. :mrgreen: :pray:
Ex-Predsednik
Kapetan korvete
Kapetan korvete

Return to Liga C