by bejbi on 20 Oct 2009, 16:37
Glede sodnikov.... mislim da ma vsaki od nas vsaj enega "prijatla" ki si ga nikdar več nebi želeja srečati. Tudi jaz sen taki, da mi vsaj eden, dva mogoče trije nikoli nedo po vole. Sodniki si nas zapomnijo, te pa so dobri ali slabi in že na našo pojavo ocenjujejo igro, kar seveda ni dobro.
Glej lahko sem na tekmi brez besede, ko se to fiksno odločim se tega držim, ampak je samo en prekršek pa sem takoj rumeni, na tak način si eni dajo duška. Ampak v celoti gledano, sam zadnja leta s sodniki nimam nekih večjih težav. Moti me to, da je taka razlika glede kontaktov v igri, eni puščajo moško igro, eni pa če se samo dresa podrgneta že piskajo.
Bistvo tega; naš "Šef" Fric to dobro ve, tudi sam na lastne oči doživi katastrofalne odločitve, ampak meni je enkrat poveda, sicer jezen, ampak čisto pravilno. Že večkrat sem van reka, to je vse kar mamo, in vsaki naj iz tega izhaja dokler želi da se bo nogomet igral. Če bi imeli 50 sodnikov, verjemte da bi se tudi v naši ligi sodniki sankcionirali, da nebi smeli soditi, dokler pa jih je premalo pa smo lahko srečni da nehče pride odfučka pa da sploh igramo za naša veselja in druženja.