Reprezentanca

Re: Reprezentanca

Postby peko on 25 Nov 2009, 21:13

tako se govori :D
Ti rečem Doctor!
peko
revolucionar
revolucionar

Postby basturk jamba on 05 Mar 2010, 10:12

http://www.nogomania.com/Default.asp?po ... vica=32601

Pred kakimi 3 tedni sem se o tej temi pogovarjal z nekaterimi na našem treningu v telovadnici. Nekateri so odobravali to zadevo, saj so si naši to zasluzili z uvrstitvijo na SP. :Cry: :Cry: :Cry:

Moje mnenje je, da nogometaši naše reprezentance gledajo preveč Premier leauge.....pravzaprav je vsesplošno, da se v nogometu zapravlja preveč denarja....ki gre v žepe lastnikov(manu) ali igralcev.....

To je žalost za navijače, ki plačujejo za vstopnice.... :trztrztrtr: , za marsikoga v tej drzavi, ki res zivi na minimumu.... :hjklghlhj:

VSAKA ČAST SIMIČU......EN PREDSEDNIK, KI SE ZAVZEMA ZA NAPREDEK NOGOMETA IN VLAGANJE V KLUBE V SLOVENIJI.....NE PA V ŽEPE POSAMEZNIKOV....

TA ZADEVA JE SRAMOTA ZA IGRALCE REPREZENTANCE.... :???:

PRI TEH CIFRAH NE VIDIM NOBENEGA SPOŠTOVANJA IN ČASTI DO DRESA SLOVENSKE REPREZENTANCE.... :hit: :gfdhghjbbjhj:
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
basturk jamba
terorist osama
terorist osama

Postby bejbi on 05 Mar 2010, 12:39

Na hitro ti odgovorim, kateremu reprezentantu verjameš da se bori za Slovenijo, za slovenski grb, dres, .... ne vem ob čem vsem jokajo kako jim srce bije za Slovenijo.
Ma boli jih k... za Slovenijo, za lastne žepe gledajo. Hitreje de bejža v Južni Afriki pa če de meja srečo ka de mu dobro šlo, večje možnsoti ma ka se dobro odal v klub kjer de dobro zasluža. Kaj ma zaj tu Slovenija? Vsi so neki drekaši ki bi samo meja meja itak vse gre samo in izključno v en žep.
Jaz dam tudi prav ka se je Simič gor postava. Je primer da so isti NAVIJAČI izgovarjali s pljunki po teh igralcih katere zdaj slavijo. S porazi so lenuhi in barabe, z zmagami pa heroji kot so še trenutno. Vsi ti igralci so v svojih klubih zelo dobro plačani in tam bi naj z uspehi iskali boljše premije če niso s trenutnimi zadovoljni ne pa da bi od NZS požrli vse kljub temu da imajo tu velike možnosti da so bolj opazni. Če nebo teh ki lajajo bodo pa prišli drugi, na začetku jim ne bo šlo pa bomo menjali 3 selektore pa bojkotirali vse tekme in jih zmerjali potem pa bodo zmagali 4 zapored in bodo nacionalni heroji. Zgodovina se ponavlja kot v ala mehiko nadaljevankah. Vglavnem določen falat torte si zaslužijo ampak teko kak jim pripada ne pa ka bi žrle dokler gre.
Oziroma ker so premagali Rusijo si zaslužijo doživljensko rento!
bejbi
partizan
partizan

Postby peko on 05 Mar 2010, 16:04

men pa se tak lepo jebe z vejko začetnico :oops: :P

vače pa dnar sveta vladar ...več ma več meja ...več če meti... am am am am

pa to pa take... ne si pride moj kruh sprobat grrr eeeee da mi cuker rase.... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ti rečem Doctor!
peko
revolucionar
revolucionar

Previous

Return to Nogomet(domače prvenstvo, tuja prvenstva, pokali, reprezentanca)