Online zaslužek

Postby bojkobroker on 04 Jan 2008, 00:37

Purgas, komentarjev ne smeš jemati preveč osebno.
Naslov teme Online zaslužek asociira na bogatenje...

Ljudje smo pri takih stvareh skeptični, previdni, bojimo se tveganja (ki ga recimo da ni ) in zaslužka...
Primerjava z zidarjem (z vsem spoštovanjem do poklica) je pa morda celo umesna, čeprav je bil namen samo v smislu slikovite primerjave in nič več...

Spomnim se pred leti srečanj Network-mreže v Hotelu Radin, ko mi je znanec nasul kar nekaj krepkih, kot so "tepec, revež, bojazljivec, bedak, " in razne besedne zveze, ki sem jih brez besed požrl. Jaz sem na skrivaj prisluškoval srečanjem, ker sem tam opravljal počitniško delo. Zadevo sem spoznal v anale.
No, da ne nakladam preveč, fante je kar nekaj časa vztrajal, vlagal, na silo kupoval izdelke, z njimi "posiljeval" prijatelje, se zaradi mreže skregal z družino itd. Od takrat se me na veliko izogiba, ker ve, da sem imel prav...

Ta moja zgodba naj bo v poduk naivnežem.

To klikanje pa se mi ne zdi niti nevemkako slabo, če je v mreži resnost.
Purgas, tebi in mojim kolegom, ki se ti bodo pridružilii, pa privoščim kakšen dolar zaslužka.
Tudi kliknem vas lahko kdaj, če bo potrebno... :wink:

Žal te ne poznam, da bi te povabil na pivo in bi lahko kakšno rekla o tem in onem...
Lp

(semsivzelčas press)
bojkobroker
General-major
General-major

Postby Mikkaa on 04 Jan 2008, 01:16

no da malo podprem purgasa...
razlika med mrežami, piramidami in ostalimi podobnimi zadevami in med tem bux.to in ostale strani je DA JE FREE!!
Ničesar ne plačaš za vstop !!!... razen če želiš imeti takoj 15 ali več ljudi pod sabo...

tako da jaz sem za in prosim da poveš kje se včlanim da pridem pod tebe. lahko na zs da ne bo koga motilo.
Mikkaa
profi
profi

Postby bojkobroker on 04 Jan 2008, 02:43

Mene ne bi motilo. Celo nasprotno - z veseljem bi spremljal (tedensko, mesečno) statistiko klikov in se morda kdaj opogumil (beri: vzel čas) za sodelovanje. :wink:

(Mikkaa: Money is nothing or Money is all?)
I'm with you...
bojkobroker
General-major
General-major

Postby purgas on 04 Jan 2008, 10:12

Ker sem pač pobudnik te tematike..recimo, da sem res vzel določene komentarje preveč osebno :oops: to pa zato, ker v življenju nikomur nisem podtaknil bilo kakšne pizdarije, kaj šele, da bi se v denarju zajebaval z nekom ki ga niti ne poznam...in na koncu vse skupaj zgleda kot, da vas silim v nekaj kar je popolnoma v megli...to je samo dobronameren predlog za skupno sodelovanje...tudi sam sem že sprobal razne stvari kjer je potebno dati svoj denarni vložek...in tega ne priporočam nikomur...kar se tiče tega klikanja...razložil sem kako lahko poteka zadeva v eni korektni verigi...razložil sem kako stvar poteka posamezno...moja trenutno najboljša programa sta Bux.to...link za včlanitev sta v mojem podpisu

za oba potrebujete Paypal račun, link za odprtje:

https://www.paypal.com/si/mrb/pal=NQBAHHHPW7VQJ
Ko pri odprtju prideš do vpisa štev. bančne kartice daš cancel (če je seveda nimaš) in je to to.

Pri obeh programih koliko dobiš ti, toliko dobim jaz...za Bux.to imam navodila za instal. dodatkov, da ti sam odklika tiste reklame, torej odpreš Mozillo in on sam naredi kar je treba...teh programov je na netu morje, sam delam skupno s 13, vendar vam jih ne ponujam, ker niso povsem preverjeni...vsak dan pa se pojavljajo novi in novi...če kdo najde kakšnega, ga pregledam in če se mi zdi ok se rade volje vpišem v njega pod vas...saj je to bistvo, da nas je več...sam, če ne kupiš dodatnih članov težko kam prilezeš, vsekakor pa za začetek tega ne priporočam nikomur...jaz sem jih kupil v obeh programih...torej...odločitev je tvoja-vaša-povsem osebna-neobvezujoča-brez vlaganja...bote še naprej v cvetju :wink:
purgas
novinec
novinec

Postby tadej on 04 Jan 2008, 15:33

Samo dvomin ka je to tak...
pomoje je to, ka majo ovi vpogled v to kaj ti najbol glejaš na nete...
ka jaz sen še proba eno tako finto (aglco al nekak tak se je reklo...)
tadej
častni član
častni član

Postby Mikkaa on 04 Jan 2008, 18:59

tudi sam mislim da je v odzadju tega klikanja, spremljanje aktivnosti na osebnem računalniku oz. internetu. zato sem takoj po nekaj klikih po teh straneh (samo klikih) zagnal antivirusne anti trojanske programe in tudi manualno prečekiral sumljive zadeve delovanja računalnika...
pa nisem zaenkrat nič ugotovil... bom pa vsekakor spremljemljal naprej.
Mikkaa
profi
profi

Re: Online zaslužek

Postby mysana on 29 Apr 2010, 17:00

Oglejte si online zaslužek na http://www.mysanablog.com
mysana
novinec
novinec

Re: Online zaslužek

Postby bojkobroker on 05 May 2010, 11:13

test